Mit akar a nő…2010-ben?

“Mit akar a nő?” -erre nemrég egy édes mesével adtuk meg a választ. Az ősi bölcsesség Artúr király udvarába vezetett vissza.

Nos, mi a helyzet 2010-ben? Ma mit akar a nő, mire vágyik, mi teszi boldoggá?

Találtam egy jó kis összefoglalót, mely megkönnyíti a férfiak dolgát, ha ma keresik erre a kérdésre a választ. Innen megtudhatják a titkokat, mi nők pedig átgondolhatjuk, hogyan állunk ezekkel a dolgokkal az életünkben.

“A férfiak szerint ez az a kérdés, ami szinte mindenkin kifog. Még magukon a nőkön is. Egy biztos: nem lehet összehasonlítani a nőt a férfi működésével.Kissé szakállas, de valóban találó hasonlat, hogy szinte külön bolygóról származunk. Ugyanúgy két kezünk van, két lábunk, látunk, hallunk, beszélünk, de nagyjából itt meg is állt a hasonlóságok sora. A nő mindent máshonnan néz. Mindent máshogyan ért. Más jelrendszerrel és más feldolgozási folyamattal kommunikál. És ami a fejében van… még Freud is belehalt abba, hogy megpróbálta megfejteni a nőket.

1. Magabiztos férfira

Hallottad már, hogy a nők a rosszfiúkra buknak? Nos, ez nem igaz. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a magabiztosság szexi, és a rosszfiúk első és legszembetűnőbb tulajdonsága az önbizalmuk. Ne légy puhány. Ne kérj mindenért elnézést. Légy segítőkész, de ne ugorj mindenkinek az első szavára. Tudd, hogy ki vagy, mit érsz, mire vágysz, és mit tudsz nyújtani egy nőnek. Légy laza, és legfőképp légy önmagad. A nő tudat alatt ebből szűri le, hogy bármi történik, rád számíthat.

2. Úriemberre

A nők megőrülnek az olyan pasikért, akik a tenyerükön hordozzák őket. Ma már kezd hiánycikk lenni az igazán udvarias és előzékeny férfi. Nyisd ki előttünk az ajtót, segítsd fel a kabátunkat, vidd a táskánkat és bókolj nekünk időnként. Nézz ránk úgy, mintha senki más nem létezne rajtunk kívül a világon. A nők mára túlságosan elszoktak attól, hogy nők lehessenek – ám ettől még nagyon vágynak rá.

3. Nevetésre

A humorérzék verhetetlen előny egy férfi esetében. Ha egy nőt képes vagy megnevettetni, már félig bent vagy a szívében. Állítólag, ha egy férfi le akar venni egy nőt a lábáról, ehhez a két legfontosabb tulajdonság kell: némi nagyképűség és jó adag humor – egyszerre.

A folytatást  itt olvashatod!

Mivel a téma bőséges, a cikk egy második izgalmas résszel folytatódik.

“Bár tudjuk, hogy minden nő egyedi és megismételhetetlen (ahogy természetesen minden férfi is), a közös vonások alapján többek között ezekre a dolgokra vágyunk: egy magabiztos férfira, egy úriemberre, arra, hogy megnevettessenek, hogy figyeljenek ránk, hogy szexinek érezhessük magunkat, és hogy a társunk egy igazi barát legyen.

És vajon még mire vágynak a nők?

Elgondolkodtató a lista következő része, ahol az erő, magabiztosság, az anyagi biztonság, az érzelmi egyensúly is szóba kerül!

A felsorolás legmeglepőbb megállapítása:

9. A nők nők szeretnének lenni

A nő azt mondja, hogy egyenrangú félként szeretné, ha kezelnék. Ez nem így van. A nő azt szeretné, ha nőként kezelnék. Valójában akkor boldog, és akkor érzi magát a helyén, ha két erős kar megragadja, és kedvesen, tisztelettel, ámde határozottan irányítgatja őt. Nem korlátozza, nem utasítgatja, egyszerűen csak az ilyen két erős kar tulajdonosa nyak fölött és derék alatt is pontosan tudja, kinek mi a dolga.

Egy nő odáig van attól, ha nem tehet meg bármit, nem utasítgathatja a párját, és nem ő hordja a nadrágot. Természetesen ehhez olyan társra van szükség, aki kifejezetten érzi az egyensúlyt a szerepek kijelölésében és megtartásában – elvégre a 21. században élünk. De a nő szoknyát szeret hordani – legalább is metaforikusan. Ehhez viszont férfi kell. És egy kedves, aranyos tüncibogárral talán jól ki lehet jönni, de hogy a nő nem érzi igazán nőnek magát mellette, az is biztos. Legyél kedves, persze. Főleg legyél udvarias, becsülj meg és nagyon szeress bennünket. De ne legyél papucs.

Valakinek hordania kell a gatyát. Ha te nem hordod, majd az asszony felveszi, de nem lesz tőle boldog.

Na, erre varrjál gombot! 🙂 🙂 🙂

“Mit akar a nő…2010-ben?” bejegyzéshez 8 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?