Posted on

Bájos nagymamából kortalan díva – mi a titka?

Mi kell a varázslathoz??

-Lakatos Márk!

Elképedve látom, hogy egy fiatal férfi mennyi nőt tett már boldoggá…és itt most nem a hagyományos sztereotípiákra gondolok…

Nem azzal dicsekszik mint a vérmacsók, hogy hány nő volt meg neki, hanem ami valóban csodálatra méltó, hogy ő hány nőnek adott olyan dolgokat amitől a nők újjászülettek, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lettek, és ezt vitték tovább a környezetükbe is.

A legnagyobb varázsa az, hogy nem a külsővel kezdi, hanem a Nővel, magával. 

Valóban kíváncsi arra, ki vagy, mit takar a külsőd, és meglátja benned a szépet, az értékeset, a szeretnivalót.

Mint a szobrász az anyagban!

Ezután segít felszínrehozni, kiemelni mindezt úgy, hogy Te magad is meglásd, elhidd, és ezzel azonosulva más szemmel nézd a körülötted lévő világot.

Aki önmagát szereti, az tud szeretetet árasztani maga körül. Magunkat szeretni nem egoizmust jelent, mint ahogyan ezt sokan gondolják.

Ha rendben vagyok önmagammal, nincs szükségem arra, hogy bárkivel vetélkedjek, vagy ítélkezzem, nem kell bizonyítanom, hogy jobb vagyok. Ez megszabadít attól a hozzáállástól, amivel versengek másokkal, hogy a saját egómat helyreállítsam, és képes leszek valóban szeretni, és elfogadni.

Márk olyan csodálattal közelít a nőkhöz, megértéssel és partnerként tekintve rájuk, amiben a hétköznapi életben kevés részünk van.

Számít a frizura, az öltözködés, a smink, de a legszembetűnőbb mégis az a ragyogás, ami a lélekből árad! Mint a megöntözött virág! Frissül, és a szemünk előtt bontakozik ki természettől kapott valódi pompájában.

Gratulálok a munkájához, és kívánom, hogy sok nőt varázsoljon még el 🙂 !

Egy cikk, ami prezentálja mindezt:

 

„Azért, mert valaki nyugdíjas, még nem kell szürkén, unalmasan kinéznie” – szögezi le Géringer Ágnes rögtön az elején. Az 58 éves komáromi nagymamából csak úgy árad a kedvesség és a szeretet, nem véletlenül, hiszen negyven évig tanított alsós gyerekeket.

Négyszemközt elárulja, nagyon nehezen viselni, hogy a lelke és a teste nem egyenes arányban öregszik. „Meg kell mondjam, ezzel a problémával bizony Ágnes nincs egyedül… Tapasztalataim szerint a nők nagy része tragikus módon éli meg a kerek születésnapokat, különösen a negyedik vagy az ötödik X-et, pedig ennek nem kéne így lennie, gondoljunk csak Sophia Lorenre, Meryl Streepre vagy a már említett Helen Mirrenre!” Szemmel láthatóan egy cseppet sem zavartatják magukat ráncaik miatt, és olyan lehengerlő nőiesség árad belőlük, ami független az évek számától. „Ágnesből is ezt a kortalan női energiát akartam felszínre hozni!”

További képekért kattints a fotóra!
További képekért kattints a fotóra!

A színeken sok múlik!

Az első kihívást a megfelelő hajszín megtalálása jelenti, ami nem is olyan könnyű feladat, igaz, hölgyeim? A haj és a bőr színe ad karaktert az arcnak, viszont nem mindegy, hogy ugyanannak a színnek a hidegebb vagy a melegebb tónusát viseljük-e. Ágnes világos bőréhez és szeméhez a szőke illik a legjobban, ám a hamuszőke túl hűvös volt az arcához. A Couture fodrászaival végül egy olyan árnyalatot találtunk, ami ugyan még mindig világos, de jobban passzol Ágnes rózsaszínes, meleg tónusú arcbőréhez. A bubifrizura praktikus, egyszerű reggelente elkészíteni, és majdnem minden nőnek jól áll, ezért is választottuk neki ezt a fazont.

Az érett bőr sminkelésének is megvannak a maga fortélyai. A sminket kezdjük az arcbőr apró hibáinak, például a májfoltoknak az eltüntetésével, de a megereszkedett szemhéj festése sem túl nagy ördöngösség: a mozgó rész helyett a fedő részt sminkeljük, az árnyékolással pedig mélységet adhatunk az egész szemnek. Ágnes kék szemét finom, púderes színekkel hangsúlyoztunk, míg az orcákra és a szájra szép, narancsos árnyalat került.

További képekért kattints a fotóra!
További képekért kattints a fotóra!


Felszabadítani a nőiességet 

„Egy olyan harmonikus öltözetet választottam Ágnesnek, ami a farmer-pulóver lezsersége helyett inkább kortalan nőiességet sugároz. A néhány centivel térd fölött végződő szoknya általában mindenkin jól mutat, és akinek jó lábai vannak, igenis mutassa meg őket, még ötven felett is!” Persze nemcsak a szoknya hossza, de a formája, szabása és anyaga is mérvadó. Az aszimmetrikus, fodros vagy bő szoknyák optikailag kövérítenek, egy A vonallal viszont nem lehet melléfogni! Ez a fekete Lauren Vidal-szoknya mindenben megfelel, sőt a felső, áttetsző anyagréteg miatt kellően izgalmas is.

„A szürke zakó alá feladtam Ágnesre egy fekete alakformáló trikót, ami szép testkontúrt ad és kihangsúlyozza a nőies vonalakat. A kígyóbőrmintás magas sarkú nagyon szexi, és persze nem feledkezhettünk meg a piros körömlakkról sem!”

Márk mai tanácsa: Bizonyos színárnyalatok jól állnak, míg mások előnytelenek. Ha megismered „saját” színeidet, könnyebben vásárolhatsz magadnak!

Forrás: http://www.nlcafe.hu/lakatosmarkatalakit/20121119/lakatos-mark-atalakitas-oregedes/

Vélemény, hozzászólás?