Papucsképző! Hogyan lesz egy alfahímből papucs?

Papucsképző! Hogyan lesz egy alfahímből papucs?

avatar Erdei Zita 2012. május 12. szombat

Nőként gyanútlanul futhatunk vakvágányra, ha nem ismerjük ezt a „játékot”, és következményeit!

Pedig ezt tanuljuk generációkon át! Hogyan is működik ez?

Megismerkedésünk elején általában szabadnak, izgalmasnak, vonzónak látjuk partnerünket! Laza vagányságnak tartjuk azokat a dolgait is, amelyek talán nem is annyira, kedvünkre valók! Mindaddig, míg nem érintenek közelről!

A szorosabbá váló kapcsolatban ugyanis igyekszünk megismerni a másikat, és lehetőleg megszüntetni a minket zavaró dolgait.

Laza macsó volt, amikor megismertem? Pont ez vonzott? Mellettem csak ne legyen laza macsó, és ne gyakorolgassa a vonzerejét!  Hogy papucsként uncsi lesz? Ebbe bele sem gondol az ember lánya, csak egy napon arra ébred, hogy unja.

Ugyanis minél jobban sikerült a másikat ellenőrzés, irányítás alá vonni, annál kiszámíthatóbb. Biztonságos ugyan, de már nem felkavaró! Mindennapok rutinjától pedig végképp elszürkül. Hol van már az áhítattal csodált alfahím?

Mi lenne a megoldás? Óriási bátorság, és önbizalom!

Fel kell hagyni a másik irányításával, és hagyni, hogy a saját kedve szerint élje az életét. Ez persze félelemmel, bizonytalansággal tölt el, de visszahozza a kezdeti izgalmat, a vonzó tulajdonságokat! Persze ott a félelem, hogy a vonzó tulajdonságokat más is értékeli majd.

Ha ez túl ijesztő a számunkra, akkor ahelyett, hogy a társunkat korlátoznánk, közöljük vele a félelmünket, és bízzunk benne, mert ez az út vezet a gyógyuláshoz.

Remélhetőleg számára is fontos a kapcsolatunk, és vonzó tulajdonságai között szerepel a becsület, és a hűség.

Mindenesetre, hagyjuk, hogy társunk önmaga legyen, és gyönyörködjünk benne!  Miként lehet ezt megtenni?

Úgy, hogy mi is megőrizzük a szabadságunkat, a vonzó tulajdonságainkat, és van erőnk bízni abban, hogy ezt partnerünk is értékeli!

Élvezd az életedet Nőként, és ne viselj papucsot!

 

A cikk az Élet Magazin 2012. Áprilisi számában jelent meg.


ÉLET Magazin – a pozitív emberek lapja.

Országosan a Relay és Inmedio boltjaiban kapható.

Kérlek mondd el a véleményed a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebookos vagy Twitteres ismerőseidnek is! Bizonyára hálásak lesznek Neked ezért!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban
az esetben, ha szerzőként kattinthatóan feltünteti a nevemet! Erdei Zita

 

 

Vélemény, hozzászólás?