Az internetet tudni kell okosan használni

A mai generációk már mind tudják, hogyan kell használni az okos eszközöket és az internetet. Szinte már az internetről tanulnak, így nekik nem kell bemutatni ezeket a lehetőségeket.

Viszont nagyon sok olyan 40 év feletti ember van, akik szívesen megtanulnák az internet használatot egészen az alapoktól a haladó szintig. Nekik vannak nagyon jó tanfolyamok, ahol mindent megtanulhatnak.

A folyamatos fejlődés híve vagyok, így ha valamilyen területen azt érzem, hogy nem vagyok jó, akkor azt mindig próbálom fejleszteni. Nem a legjobb szeretnék lenni, de magamhoz képest mindenképp fejlődni szeretnék. Hiszen tökéletes nincsen, mindig lesz olyan aki jobb vagy többet tud. Éppen ezért nem másokhoz kell hasonlítani magunkat, hanem saját magunkhoz. Én legalábbis így gondolom és eddig bejött ez a fajta gondolkozás.

Amikor elkezdtem vállalkozni akkor is mindig a folyamatos fejlődésre törekedtem. Ezért volt az is, hogy nem elégedtem meg a kezdetleges honlapommal, hanem annál sokkal jobbat szerettem volna. Mivel én nem értek a weboldal készítéshez, ezért olyan szakembereket kerestem, akik kiemelkedőek a szakmájukban és ha rájuk bízom a weboldalam, akkor olyat fognak létrehozni, ami valóban hatásos, szép és minőségi.

Mivel nem volt az ismeretségi körömben olyan ember, aki ezzel foglalkozna úgy döntöttem, hogy az internetet kérem segítségül. Kis keresgélés után meg is találtam a tökéletes csapatot a feladatra. A Keresőben Első pont az a szolgáltatást nyújtja, amire nekem szükségem van. Már a legelső mondat, amit az oldalukon olvastam meggyőző volt. Ezzel azt hirdették, hogy látogatók helyett ügyfeleket szereznek az általuk készített weboldallal. Ez nekem nagyon szimpatikus volt és mindenképp egy ilyen honlapot szerettem volna. Amit nem csak megnéznek az emberek, de aminek köszönhetően az én szolgáltatásomat fogják választani. Ehhez persze kell egy olyan termék/ szolgáltatás ami értéket ad és minőségi, de ha ez megvan, akkor már csak el kell adni. Ha ez sikerül, akkor már nyert ügyed van.

A weboldalammal mindenképpen növelni szerettem volna a bevételemet is, ezért úgy döntöttem, hogy megnézem milyen szolgáltatást nyújtanak pontosan.

A honlapon minden fontos és hasznos információ megtalálható, amire csak kíváncsi lehetek. A kezdetektől egészen a közös munkáig. Több referencia munka is megtekinthető az oldalon. Ez nagyon tetszett nekem, hiszen ez az jelenti, hogy büszkék a munkájukra és bátran megmutatják minden ügyfél jelöltjüknek. Ezek a referenciák azért is lehetnek még hasznosak, mert ezeknek köszönhetően már azelőtt megnézhetek a munkájukat, hogy a te weboldaladdal lekezdenének dolgozni. Ha tetszik az, amit az eddigi munkájuknál csináltak, akkor nagy valószínűséggel az is tetszeni fog, amit neked készítenek.

Több vélemény is elolvasható és megtalálható az oldalon. Ezek szintén az elköteleződést és a szimpátiát szeretnék kiváltani. Hogy őszinte legyek, nálam ez mind bevált. Általánosságban elmondható rólam, hogy nagyon számít nekem az eddigi vásárlók/ ügyfelek véleménye, hiszen ez sok mindent elárul. Ha nagyon sok a negatív vélemény, akkor nagy valószínűséggel nekem sem lesz pozitív tapasztalásom a céggel. Azonban ha nagyon sok pozitív van és ezek valóban őszinték és valósak, akkor általában én sem szoktam csalódni bennük. Ha neked is fontosak ezek a dolgok, az oldalon mindent egyszerűen megtalálsz és mindennek utána tudsz nézni.

Amennyiben úgy döntesz, hogy megbízod őket a weboldalad elkészítésével, akkor első lépésként 10 olyan fontos kérdést fognak neked feltenni, aminek a segítségével olyan weboldalt tudnak létrehozni, amilyet te megálmodtál magadnak és ami a célközönségedet is megszólítja és arra buzdítja, hogy téged válasszanak. Néhány példa a 10 kérdésből, amit már a legelején tisztázni kell: mi a honlap célja, ki a célközönség, milyen felépítése legyen a weboldalnak, milyen és mennyi tartalom legyen rajta, milyen színeket szeretnél használni, kérnek pár olyan weboldal címet is, ami tetszik neked, menyi oldal legyen, stb.

Ha ezekre a kérdésekre megkapják a választ, akkor nekiállnak a weboldalad elkészítésének majd megmutatják neked az elkészült látványtervet. Amennyiben tetszik amit létrehoztak, akkor nekiállnak élesben is megvalósítani és a programozást is elvégzik. Minden munkafolyamat előtt kikérik a véleményedet és az alapján haladnak tovább. A legfontosabb az, hogy a célközönséget megszólítsa és az ő tetszésüket elnyerje az oldal. Viszont a te weboldalad lesz, ezért az sem lényegtelen, hogy neked tetszik-e. Én úgy voltam vele, hogy mivel nekem az elsődleges szempont az az ügyfélszerzés volt, ezért nagyrészt rájuk bíztam a munkát és csak apróbb változtatásokat kértem.

Nagyon pontosan és precízen dolgoznak, így egy rossz szavam sem lehet róluk. Ha valamilyen változtatást kértem és ők nem értettek vele egyet, akkor szakmailag elmagyarázták, hogy miért döntöttek és csinálták úgy a dolgokat ahogy és máris érthető lett számomra is. Az ilyen esetekben valóban nekik volt igazuk és nem is ragaszkodtam a saját elképzelésemhez.

És jól is tettem. Hiszen a weboldal csodálatos lett és hatásos is. Nem is kívánhattam volna jobbat ennél. Amikor elindult élesben is a dolog, ugyan idő kellett neki, de beindult az ügyfélszerzés is.

A Keresőben Első a weboldalkészítés mellett más szolgáltatást is vállal: Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán. Amennyiben a két szolgáltatást együtt kéred, a siker garantált lesz. Viszont ha már rendelkezel egy olyan weboldallal, amivel elégedett vagy, akkor a Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán szolgáltatásuk önmagában is egy jó választás lehet.

Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán

Hiszen ki ne akarna a keresőben az első helyre kerülni. Ha van egy jó weboldalad és a keresőben az első helyen szerepelsz, akkor nagy valószínűséggel téged fognak választani. Ez az, amit minden vállalkozás szeretne. A Keresőben Elsővel ezt könnyen meg is tudod valósítani.

Neked nem kell mást tenned, mint megbízni bennük, fogadni a segítségüket, bízni a szakértelmükben és megbízni őket a munkával.

Hogyan tudod ezt megtenni?

A weboldal alján található az ajánlat kérő mező, ahol meg tudod adni az adataidat, üzenetet tudsz nekik küldeni esetleg a kérdéseidet is felteheted. Ennyire egyszerű a folyamat. Ha nem szeretné még telefonálnod sem kell és az éjszaka közepén is leadhatod az ajánlatkérésedet.

Ha Te is gondolkodsz a Linképítésen: Google helyezés a találati lista 1. oldalán, akkor a Keresőben Első weboldalát mindenképp nézd meg. A szolgáltatásról minden fontos információt megtalálsz és még azt is megtudhatod, mire számíthatsz tőlük. Ha szimpatikus, amit ott látsz, akkor pedig ne felejt el ajánlatot kérni tőlük, hiszen a közös munka így tud elkezdődni.

Én amióta megismertem őket csak őket ajánlom mindenkinek, akinek weboldal készítésre van szüksége vagy a keresőben az első helyre akar kerülni. A Keresőben Elsőnél pontosan tudják hogyan és milyen eszközökkel tudják ezt elérni. Ha profi csapatra bíznád a weboldalad, akkor ők a te embereid.