Energetikai tanúsítványok készítése Magyarország egész területén

Az interneten találtam egy céget, akiknek a fő profilja Energetikai tanúsítványok készítése Magyarország egész területén.

Az interneten böngésztem éppen, mert a lányom költözik, és el szeretné adni a lakását. Éppen ehhez kerestem tuti tippeket, illetve egy kicsit jobban utána szerettem volna nézni az eladás menetének és annak, hogy mire kellene figyelni.

Ekkor találtam egy cikket, amiben éppen azt taglalták, hogy már egy ideje kötelező energetikai tanúsítványt is csatolni az adás-vételi szerződés mellé.

Mivel egyre jobb vagyok már az internetes böngészők használatában, kerestem egy céget, ami ezzel foglalkozik, és át is küldtem a lányomnak.

Nagyon örült a segítségnek, hiszen ő sem tudta, hogy kell ez a tanúsítvány ahhoz, hogy el tudja adni a lakását.

Ez a cég energetikai tanúsítványok készítésével foglalkozik egész Magyarországon.

Az energetikai tanúsítvány egyébként arra jó, hogy megmutatja, milyen energiafelhasználási kategóriába esik az ingatlanunk Ez megmutatja, hogy mennyire kedvezően alakul az ingatlan energiafelhasználása, és a leendő tulajdonos tudni fogja, hogy mire számíthat.

Egyébként itt nagyon egyszerűen mennek a dolgok. A lányom csak felhívta a céget, egyeztetett velük egy időpontot, kimentek, megnéztek mindent, ami a tanúsításhoz szükséges.

Ezek után 24 óra múlva már a kezében is volt az ingatlan eladásához szükséges energetikai tanúsítvány.

Olvastam is, hogy ez nem egy igazán köztudott dolog, nem tudják, hogy az eladáshoz szükséges ez a tanúsítvány, ezért ez a cég nagyon gyorsan dolgozik, mert a legtöbbször az ügyvéd szól az eladóknak, hogy ez a papír kimaradt, ezért igyekeznek minél gyorsabban dolgozni, és ezért van, hogy 24 óra múlva már el is készítik a tanúsítványt.

Örülök, hogy már egyre magabiztosabb vagyok az internet használatában és már ilyen dolgokban is segíteni tudok a lányomnak, aki nagyon örült neki, hogy segítettem ezzel, és hogy hamar értesült a tanúsítvány szükségességéről.

A cég, akiket küldtem neki, az e-tanusitas.eu pedig nagyon jó választásnak bizonyult a gyorsaságuk és precizitásuk miatt is, ezért nagyon meg volt elégedve velük és a tanúsítás folyamatával.