Az interneten plasztikai sebészet weboldalát is megtalálhatjuk

Az internet használata pár év alatt robbanásszerűen vált mindennapjaink részévé. Én még középiskolás voltam, amikor számtech órán először „neteztünk”, persze az oldalak csigalassúsággal töltődtek be és nem is nagyon értettük, hogy mit látunk és is miért jó ez. Ha információra volt szükségünk, elmentünk a könyvtárba, ahol könyvek, folyóiratok segítségével tájékozódtunk. Emlékszem mennyire nem örültem neki, mikor egy-egy könyv csak az olvasóteremben volt használható, ilyenkor nem volt mit tenni, előkerülhetett a jegyzetfüzet és a toll, vagy költhettük a pénzünket fénymásolásra.

Manapság teljesen másképpen működnek a dolgok. Google a barátunk, bármire kíváncsiak vagyunk, elég a keresőt használni. Az internet egyébként is nagyban megkönnyíti az életünket, ezért érdemes idősebb korban, mondjuk negyven felett is megtanulni használatát. Bármivel kapcsolatban van szükségünk információra, azt könnyedén megtalálhatjuk, csak tudni kell kezelni. Ha vásárolni szeretnénk, szolgáltatást, szakembert keresünk, vagy beszélgetni szeretnénk másokkal egy fórumon mondjuk, ezt mind-mind megtehetjük az interneten. Még egészségügyi szolgáltatások és plasztikai sebészet is megtalálható itt.

A plasztika.info.hu oldal a Kelemed Plasztikai Sebészet honlapja. Vezetője dr. Kelemen Ottó Plasztikai sebész, aki sok évtizedes tapasztalattal és értő gondossággal kezeli a hozzá forduló pácienseket. A sebészi pályán majdnem 40 évet töltött már el, plasztikai sebészet terén is több, mint két évtizedes tapasztalata van. Folyamatosan képezi magát, nemzetközi és hazai tanfolyamokon egyaránt.

A páciensek kezelésekor figyelembe veszi a test, a lélek és a szellem kölcsönhatásait is ez az úgynevezett holisztikus szemléletmód. Mindig eszerint látja el betegeit. A beavatkozások nagyon precízen, gondosan és pontosan vannak megtervezve. Megvalósításuk pedig egy modern, világszínvonalú magánklinikán történik. A műtét elvégzésével nincs vége a beteg kezelési folyamatának, hiszen ezt követi a felépülés, gyógyulás időszaka, melynek figyelemmel való végig kísérése szintén nagyon fontos. A beavatkozások után a doktor úr folyamatosan elérhető, és ha soron kívüli kontrollvizsgálatra van szükség, azt is minden körülmények között meg tudja oldani.

Prémium minőségű implantátumok, nemzetközi eljárásprotokoll

Az operációk során használt implantátumok, töltőanyagok egytől-egyik prémium minőségűek. Az eljárások pedig a Nemzetközi Esztétikai Plasztikai Sebész Társaság szabályai és protokollja szerint zajlanak, melynek dr. Kelemen Ottó is a tagja.

Elérhetőek nála plasztikai beavatkozások, melyeket az arcon és a nyakon (szemhéj, fül, orr, toka) vagy a testen (mell, has, comb, fenék, kar, intim részek) végez el, férfiak, és nők számára egyaránt. Az operációk mellett végez szépészeti, arcfiatalító kezeléseket is.

Az arcfiatalítási kezelések technológiája is sokat fejlődött. Az eljárások sokkal kíméletesebbek, szike használata nélkül is elvégezhetőek. Helyi érzéstelenítéssel, járóbeteg ellátás keretei között történnek. Elérhetőek a szálas arckontúr kezelések, zsírfeltöltések, botox- és hyaluronsavas kezelések is. Érdemes körülnézni az érdeklődőknek a plasztika.info.hu weboldalon, ahol rengeteg információ található a témáról.

plasztika.info.hu

Részletesen bemutatják ez egyes eljárásokat, illetve, hogy ki az ideális páciens egy-egy műtét elvégzésére. A galéria menüpont alatt, pedig meggyőző fotókat találhatunk egy-egy operáció előtti és után állapotokról. Ha érdeklődünk valamely beavatkozásról, nincs más dolgunk, mint kitölteni a konzultációs adatlapot a kapcsolatfelvételhez. Ez mindössze pár percet igénylő folyamat, és csak néhány elérhetőség megadása szükséges hozzá, valamit pár szóban leírni, hogy milyen jellegű műtét vagy kezelés az, amely iránt érdeklődünk. Egyébként telefonszám és e-mail cím is megtalálható a honlapon a kapcsolat menüpont alatt. 

A plasztika.info.hu honlap plasztikai sebészethez illő, szép, igényes, és minden szempontból rendkívül informatív.Színvonalas intézményt mutat, ahol profi szaktudással és gondossággal látják el azokat a pácienseket, akik bármely plasztikai, vagy egyén arcfiatalító beavatkozást vesznek igénybe.