Aktív futball és számítástechnika 40 felett

Informatikusként mindig is haladnom kellett a számítástechnika fejlődésével. Ez viszont évről évre nehezebben megy, egyszerűen belefásultam az idővel folytatott versenyfutásba. Szakmai fejlődésem mellett évről évre egyre nagyobb hangsúlyt fektetek egészségem megőrzésére. Mai írásom a sport szeretetének fontosságáról és otthonom felújításáról fog szólni.

A labdarúgás csodálatos világával még gyermekként ismerkedtem meg, emlékszem az első mérkőzésre amit élőben tekintettünk meg édesapámmal a városi stadionban. Egy csodálatos világ kapu nyíltak ki akkor előttem. Hangzavar, ütemes taps és szurkolás. Közel telt ház előtt vertük 2-1 arányban a Tatabánya csapatát. A mérkőzést követő héten mentem el életem első futball edzésére, talán 9 éves lehettem.

Nem voltam különösebben tehetséges, viszont a lelkesedésem évtizedekig a futballpálya közelében tartott, érdeklődésem nem szűnt meg napjainkig sem. Jelenleg megyei III. osztályban focizom. Ez a legalacsonyabb osztály a megyénkben, itt mindenki szerelemből focizik a játék öröméért. Utánpótlás csapataink már nincsenek, a futball pályák helyét az online tér vette át az elmúlt évtizedben. 16 éves kortól egészen a közel 50 éves kapusunkig minden korosztály képviselteti magát néhány fővel. Miután nálunk a játék öröme a fontos, meg kell vallanom, ritkán látott vendég felénk a győzelem és az ahhoz járó három pont. Az én életkoromban már nem is ez a játék lényege. Mert mindegy ki ellen játszol, a lényeg a küzdelem. Küzdelem a futballpályán, az informatika világában és küzdelem a lakásfelújítás frontján egyaránt. Rövid kutatómunkát követően az alábbi oldalra lettem figyelmes: https://vizgazfutesszerelo24.hu

Víz Gáz Fűtés Szerelő 24

A https://vizgazfutesszerelo24.hu online felületén kellett segítséget keresnem otthonom fokozatos felújításához. Én magam nem vagyok műszaki beállítottságú ember. Az otthonom állapota azonban az elmúlt években nagyban romlott, itt volt hát az ideje egy kis felújításnak. Először a fürdőszoba átalakítására gondoltam, örömmel olvastam az imént említett honlapon, hogy gyakorlatilag a teljes körű átalakítást rájuk bízhatom. Nagyon megkönnyebbültem, mert nem szeretnék minden egyes munkálathoz más vállalkozót felkérni, szeretném ha gyors és hatékony munkát végeznének.

A WC csésze mellett a WC tartályt is szeretném kicseréltetni egy modernebb monoblokkos tartályra. E mellett de még mindig a fürdőszobánál tartva érdemes megjegyeznem, hogy fürdőkádam állapota is hagy némi kívánnivalót maga után. Ennek átalakítása is igencsak időszerű lenne. Egy rövid telefonos egyeztetést követően ennek lecserélése mellett döntöttem. Nem csak esztétikusabb, de lényegesen kényelmesebb megoldás mellett köteleztem el magam. Választásom egy szép és kényelmes akril kád beépítésére esett.

Víz Gáz Fűtés Szerelő 24

A felújítás rendkívül sok átalakítással is jár, ezen változások pedig egyre nagyobb méreteket öltenek. A kezdeti elképzeléseket követően végül a komplett vizes blokk átalakítása mellett döntöttem, melyek mindegyikét a vizgazfuteszerelo24.hu munkatársaira fogok bízni. Számomra fontos a test és a lélek összhangja, imádok fürdeni. Órákon át ázni a forró vízben egy hosszú nap után. Ennek oltárán pedig be kellett ismernem, hogy az évek óta halogatott felújításoknak bizony eljött az ideje. További halasztást nem tűrhet. A Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 rengeteg segítséget nyújt már az egyeztetések első szakaszában is, ahol a tervezésé a fő szerep. Az ügyeleti szolgálatuk 0-24 és komolyabb probléma esetén, akár egy órán belül is ki tudnak szállni.

Gyorsaság, határozottság és proaktivitás

Számomra ezek az igazán fontos értékei a vállalkozásnak, megrendelőként ez az, amit én keresek. Internetes felületükön számos érdekes információ elérhető. Azok, akik hozzám hasonlóan életterük átalakítását tervezik, vagy már elkezdték csak megakadtak benne melegen ajánlom az oldal tüzetes áttanulmányozását. Kezelőbarát felületének köszönhetően minden információ néhány kattintással elérhető. Ha bajba jutott és SOS megoldásra van szüksége (például csőtörés esetén is) tárcsázza telefonszámukat, ők pedig a lehető leggyorsabb időn belül megteszik a szükséges lépéseket az Ön kényelmének érdekében. Ha korábban ismertem volna ezt a céget, valószínűleg már évekkel korábban elvégeztettem volna a szükséges felújításokat. Ha felújítana, de segítségre van szüksége, akkor Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 !