Az internetet már mindenkinek tudnia kell használni

Az internetet lehet jól és rosszul is használni. Viszont egy dolog fontos: meg kell tanulnunk jól használni. Hiszen nagyon sok tudás és lehetőség rejlik számunkra ma már az internetnek köszönhetően. Nagyon sok ingyenes tudásanyag elérhető online és a kapcsolatot is könnyebb így tartani az emberekkel. Ha kíváncsiak vagyunk valami csak beírjuk a keresőbe és máris tudjuk a választ. Ha szükségünk van valamire, szintén csak ennyit kell tennünk és máris előttünk van szinte az összes lehetőség, ami közül választhatunk. Amikor fotófal rendelés volt a célom, csak beírtam a keresőmbe és máris elém tárultak a lehetőségek. Nekem már csak ki kellett választanom a legjobb szolgáltatót. Ez pedig nem volt más, mint a Selfi Gép csapata.

fotófal rendelés

Az ő honlapjukat találtam a legjobbnak, a leghasznosabbnak és náluk láttam azt az elköteleződést, amire nekem szükségem van. Törekednek a jobbra, éppen ezért folyamatosan fejlődnek gépek, egyedi hátterek és kiegészítő kellékek terén is. Folyamatosan próbálják megtalálni azt a szolgáltatást, amire az ügyfeleiknek szüksége van. A maximumot szeretnék nekik nyújtani és az ő igényeiket szeretnék kielégíteni, így nem is volt kérdés, hogy egy ilyen szemlélettel rendelkező céget szeretnék megbízni a fotófal rendelés teljesítésével. A mindennapi élet során és a munkámban is én is a legjobbat szeretném nyújtani, így bármilyen szolgáltatásról is legyen szó, ugyanezt keresem bennük.

A Selfie Gép csapata ma már több, mint 300 rendezvényen részt vettek. Esküvőkön, privát rendezvényeken, céges bulikon és fesztiválokon. Minden összejövetelre jó választás lehet egy selfie gép vagy automata. Hiszen ki ne akarná megörökíteni a szép és vicces pillanatokat. A kiegészítő kellékeknek köszönhetően pedig mókázni is lehet. Vicces fotók is tudnak készülni és így lehetőleg egy boldogabb pillanatot tudunk megörökíteni. Nem véletlenül bővítik folyamatosan a kiegészítő kellékek számát és fajtáját. Jelenleg vannak szemüvegek, parókák és álarcok is. Így bárki kipróbálhatja ezeket is. Ha önfeledten szeretnél bulizni és közben megörökíteni a boldog pillanatokat, akkor mindenképp érdemes a selfie gépeket kipróbálni.

A személyre szabott szolgáltatásuknak köszönhetően pedig még egyedibbé tudod tenni a képeket. Előre egyeztetve lehet kérni, hogy a fotópapíron szerepeljen a logó, dátum, név a rendezvény neve vagy legyen rajta keret. Még a háttér színét is megválaszthatod. Amennyiben maradsz a fehér háttérnél, akkor annak semmilyen díja nincs. A gépeket és automatákat 4-6-8 órás intervallumokra lehet kibérelni. Amennyiben a rendezvényen mégis úgy éreznéd, hogy szívesen készítenétek még képeket, de az idő már lejárt, akkor van lehetőség a hosszabbításra. A fényképek korlátlan mennyiségben nyomtathatók, nincsen erre keret és nem számolnak fel érte semmilyen plusz költséget. Sőt, a képeket külön kérésre több méretben is kinyomtatják. A helyszínen mindig jelen van egy kolléga, aki mindig segít az ilyen és ehhez hasonló kéréseket teljesíteni. Ha gond adódna, akkor pedig egyből meg tudja oldani, nem kell telefonálgatni és nem kell attól tartani, hogy huzamosabb ideig nem lehet használni a gépeket.

A rendezvény elkezdése előtt már egy órával kimennek a helyszínre és felállítják az automatát és minden előkészülettel elkészülnek, hogy a vendégek érkezésére minden készen álljon. Budapesten díjmentesen elmennek mindenhová, vidékre pedig kedvezményes kiszállítási díjjal dolgoznak. A fotókat digitális formában is megkapod, így egyből megoszthatók a közösségi oldalakon is illetve könnyebb megtartani is őket, nem kell attól tartani, hogy elveszíted őket.

A gépekkel rövid mozgó kép készítésére is van lehetőség, így ha GIF-et szeretnétek készíteni, akkor erre is van lehetőség.

Remélem, hogy ennek a kis ismertetőnek köszönhetően már látható, hogy miért érdemes a Selfie Gép csapatát megbízni, ha fotófal rendelés az, amit keresel. Sőt, ha selfie gépet vagy automatát rendelsz, akkor járhatsz talán a legjobban. Az oldalukon minden ár pontosan fel van tüntetve, így még zsákbamacskát sem árulnak.

Én kifejezetten kedvelem az ilyen cégeket, akik már a honlapjukon is minden fontos és szükséges információt megosztanak a leendő ügyfeleikkel.

Ha ez neked is szimpatikus, akkor nézz szét a Selfi Gép oldalán és döntsd el, hogy ők lesznek-e azok, akiket keresel.