Néha megéri haladni a korral

Anyukámnak sokszor gondot okoz az internet használata, hiszen ő még nem ebbe a világba született bele. Ilyenkor szoktam neki segíteni, és rácsodálkozik, hogy az internet mennyire meg tudja könnyíteni az ember dolgát. Így volt ez, amikor a weben rátaláltunk a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalára pont akkor, amikor anyukám el szerette volna indítani a saját vállalkozását, de segítségre volt szüksége. Mivel hallottam már róla korábban, nem csináltunk mást, csak beírtuk a keresőbe, hogy székhely szolgáltatás budapest, és már meg is találtuk, amire szükségünk volt.

Mivel anyukám nem nagyon értette ennek a szolgáltatásnak a működését, kértem, hogy olvassa el a weboldalon írtakat, hogy lássa, ez tényleg egy jó lehetőség. Megtudta, hogy például azért is hasznos ez a székhely szolgáltatás Budapesten, mert az embernek nem kell irodát fenntartania, illetve olyan egyéb kötelező dolgokat is elintéznek helyettünk, amit sokszor az emberek elfelejtenek. Már pedig ezeket a hatóságok keményen szankcionálják.

A posta miatt sem kell aggódnunk, mert a levelek a cégünk székhelyére érkeznek, ott megfelelően adminisztrálják őket, és aztán elküldik nekünk elektronikusan és postán is. Anyukám ennek nagyon örült, mert mindig is gondot okozott neki, hogy a postán érkezett papírjai rendben tartsa. Továbbá az embernek biztosítanak tárgyalót is a székhelyeken, ha szükség van rá. Ezt havonta egyszer térítésmentesen lehet igénybe venni, de írják is, hogy erre több alkalommal nem is szokott szükség lenni. Ez anyukámnak nagyon jól jött, mert ő olyan tevékenységet végez, amihez időről időre kell tárgyalnia az ügyfelekkel.

Nagyon örült anyukám, hogy igénybe vette a székhely szolgáltatást Budapesten, mert nagyban megkönnyítette a vállalkozásának az elindítását. Mondta is, hogy voltak olyan dolgok, amit ő biztosan elrontott volna, úgyhogy boldog volt, hogy ebben segítségére volt a szekhelyszolgaltatas24.hu.