Érdekes tanácsokat, például szervó-folyadék beszerző helyet is lehet az interneten találni

Mivel már nem vagyok egy mai róka, ezért az internethasználattal is gondjaim adódnak néha. Nem véletlen, hogy a gyerekeim beírattak egy ilyen képzésre, ahol a hozzám hasonló, 40+-os egyéneknek igyekeztek megtanítani, hogyan is működik a világháló és hogy lehet használni úgy, hogy közben ne tegyük tönkre a számítógépet. Na mindegy, arra legalább jó volt, hogy megismertem hasonló korú és érdeklődési körű embereket is, az egyikükkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Ő is legalább annyira szereti az autókat, mint én, azzal a különbséggel, hogy ő ért is hozzájuk. Éppen ezért tőle kérdeztem elsőként, amikor azt éreztem, hogy a kocsimban a kormányszervó elkezdett vacakolni, és arra is az ő segítségével jöttem rá, hogy folyadékot kéne benne cserélni. Persze a castrol chf akkor még nem mondott semmit, ám ez ügyben is fel lettem világosítva.

Mivel az autóban található precíziós hidraulikák speciális folyadékot igényelnek, ezért nagyon nem mindegy, hogy mit töltünk beléjük. A már említett castrol chf ezen a kategórián belül egy kiemelkedő termék, kifejezetten ilyen célokra létrehozva. A barátom küldött is egy linket az olajwebshop.hu ide vonatkozó oldaláról, ahol bővebben is utánaolvashattam annak, amit ő pár szóban összefoglalt, de azért mindenképpen hálás voltam, hogy legalább a beszerzési forrást megmutatta nekem. Elmagyarázta, hogy ha viszem szerelőhöz cseréltetni a folyadékot, akkor mindenképpen vigyem magammal és adjam oda a szakinak, hogy EZT kérem bele, különben az égiek se mondják meg, miféle kutyulmánnyal töltené fel. Én ennyire azért nem vagyok bizalmatlan, de neki elhittem, hogy ez a legjobb, így meg is rendeltem egy dobozzal.

A kiszállításra szerencsére nem kellett sokat várni, teljesen elfogadható időn belül megérkezett a futár a csomagommal, benne a castrol chf flakonnal. Ahogy a tanács szólt, úgy el is mentem a szerelőhöz, és kicseréltettem a szervófolyadékot erre a csodára. Azért fogalmazok így, mert azóta tényleg jobban működik, lágyabban kormányozható az autó, mint valószínűleg új korában! Szóval én is csak ajánlani tudom, akinek hasonló problémája van, az keresse fel bátran az ajánlott oldalt!