Negyven felett is jól jöhet egy fiatalos hátizsák

Mivel elmúltam negyven, azt hiszem, nem kell sokat magyaráznom, hogy az internet használatába bele kellett tanulnom. Nem úgy, mint a gyerekeimnek! Ők aztán szinte számítógéppel együtt jöttek a világra. Szerencsére jófejek voltak, és megtanítottak az internethasználat minden csínjára – bínjára, ahogy cseperedtek. Az internethasználat egyik nagy előnye szerintem, hogy már majdnem mindent tudok online rendelni, nem feltétlen kell elmennem a boltba személyesen. Így volt ez, amikor eldöntöttem, hogy nekem egy hátitáska kell. Egyrészt kényelmesnek tartom, sok mindenhez fel lehet venni, és még csinos is, ha az ember olyan darabot talál. Már korábban találkoztam az annataska.hu oldalával, és szemeztem az ottani táskákkal. Ám nemrég határoztam el magam komolyan, hogy itt az ideje be is ruházni egyre.

Már az oldalra való első látogatásomkor feltűnt, hogy itt aztán nagyon nagy a választék a táskák között. Minden korosztály meg tudja találni a neki megfelelő hátitáskát vagy válltáskát. Én ki is választottam egy Kimmidoll darabot, ami ugyan kicsit többe került, mint amennyit eredetileg szántam volna táskára, de úgy voltam vele, hogy így túl a negyvenen, dolgoztam én annyit, hogy elkezdjek drágább, de időtálló darabokra beruházni. Teljesen beleszerettem a hátizsák virágmintájába, úgy gondoltam, hogy minden alkalomra megfelelő lesz. Ráadásul az annataska.hu oldalán 15 % – kal olcsóbban is tudtam megvenni, mint az eredeti ár. Ugyan nem olyan hatalmas összegről van szó, én mégis örültem neki, hiszen néhányezer forint is számít. A termék adatai alatt láttam, hogy van lehetőség vásárlóként regisztrálni a weboldalon. Ott állt feketén – fehéren, hogy ha regisztrálok, majd utána vásárlok, akkor kapok 714 Ft – nak megfelelő pontot a következő vásárlásaimhoz. Ennek nagyon megörültem, mert biztos voltam benne, hogy fogok még innen, az annataska.hu – ról vásárolni. Hiszen annyi gyönyörű táska van, hogy az ember lánya alig tud választani.

Láttam, hogy ez a webshop megtalálható a Glami oldalán. Itt már biztos lehettem benne, hogy nincs itt sem csalás, sem ámítás, teljesen megbízhatok a boltban. Plusz, általában az első dolog a netes vásárlásaimnál, hogy megnézzem, vannak – e az oldalon Általános Szerződési Feltételek. Ha nincs, akkor tudom, hogy nem szabad bedőlni neki. Természetesen itt nem volt semmi ilyen jellegű probléma, gyorsan meg is találtam mindent, amit szerettem volna. A bal oldali menünél van lehetőség, hogy jobban tájékozódjunk a hűségprogrammal kapcsolatban. Itt megtudtam, hogy teljes árú termékek esetén a bruttó ár 5 % – a kerül jóváírásra a profilunkra, akciós termékek esetén pedig bruttó 3 % – os jóváírásra kell számítani. Ha több mindent rendelünk, akkor már a következő vásárlásnál akár nagyobb összegeket is meg lehet spórolni. Szerintem érdemes a hűségprogramba belépni, hiszen ahogy a mondás tartja, sok kicsi sokra megy.

A szállítást lehet kérni házhoz vagy pedig Pick Pack Pontra. Én ez utóbbit választottam, mert nekem sokkal kényelmesebb. Nem mindig vagyok otthon a munkám miatt, amikor jön a futár. Ezért sokkal egyszerűbb egy csomagpontra rendelni a csomagot, amiért aztán akkor megyek el, amikor csak szeretnék. Szerencsére nem volt semmi gond a kiszállítással, hamarabb kaptam az értesítést, hogy mehetek a csomagomért, mint számítottam rá a rendeléskor. A hátitáska nagyon jó minőségű, és biztos vagyok benne, hogy sokáig jó szolgálatot fog tenni. Mindenkinek csak ajánlani tudom az annataska.hu oldalát, aki hasonlóan szép hátizsákot szeretne.