Nem maradtam szomjas a tanfolyamon

Kereken ötven éve láttam meg a napot, így nem vagyok éppen egy mai gyerek, de ez nem jelenti azt, hogy ne haladnék a korral. Be is iratkoztam egy tanfolyamara, ahol a hozzám hasonlókat tanítják meg az internet és a számítógép használatára. A gyerekeimtől sosem szerettem segítséget kérni, mert mindig türelmetlenek voltak velem a témában, de ezen a tanfolyamon a tanárunk nagyon segítőkész volt mindenkivel. Szinte biztos vagyok benne, hogy a tanfolyam befejezésével végre elmondhatom majd magamról, hogy nem vagyok digitális analfabéta.

Éppen az oktatás harmadik napja zajlott, hogy arról tanultunk, hogyan is kell használni az internetes böngésző programokat. Fantasztikus érzés volt a számomra, ahogy kinyílik előttem a világ. Azonban történt egy kis szerencsétlenség: a táskámban kiömlött a narancslém, pedig nagyon szomjas voltam. A csapvizet nem szeretem, így az nem volt megoldás. A mellettem ülő társam azonban nagyon kedves volt, és oda adta az egyik gyümölcsös italát. Igazán ízletes volt, így meg is kérdeztem, hogy honnan lehet ilyet beszerezni.

Van egy internetes oldal, ezek a gyümölcslevek minden gond nélkül, nagy választékban beszerezhetőek. Ez egy olyan bolt, ahol kiemelt fontossága van annak, hogy csak is természetes és egészséges termékeket forgalmazzanak a vevőiknek. Van lehetőség arra is, hogy személyesen vásároljunk náluk a Szegeden található boltjukban, de ha nagy a távolság, nem kell aggódni, mert a rendelés és a kiszállítás nagyon jól meg van náluk szervezve.

Mikor felléptem az oldalukra, egyből ajánlottak is három terméket a számomra. Ebből az egyik egy mangóból készült ital volt. Az ajánlatban ott szerepelt, hogy 200 milliliteres kiszerelésben kapható és csak 1265 forintba kerül. Mivel ez a termék igazi mangóból készült, így ez egy kiváló árnak számít, ezért úgy döntöttem, hogy jobban utána is olvasok ennek a készítménynek.

A termékleírás csak további megerősítést adott nekem, hogy érdemes ezt a kiváló gyümölcslevet megrendelnem. A készítése során 100%-ban gyümölcsöt használtak fel, így ez egy teljesen paleo és vegán terméknek minősül. A hozzáadott cukroktól teljesen mentes italról van itt szó, így biztosak lehetünk benne, hogy nem fog ártani az egészségünknek.

A felhasználását tekintve akár több lehetőségünk is van. Használhatjuk például limonádé vagy szörp készítéséhez is. Ehhez csak annyi a dolgunk, hogy vízzel összekeverjük, szóval egy igazán egyszerű folyamatról van szó. A termékleírásban megtalálhatjuk a javasolt arányokat is ennek elkészítéséhez.

A termék kiválóan szolgál öntetként kásákhoz és süteményekhez is akár, ha éppen erre vágyunk.

A vállalkozóbb szelleműek akár fagylaltot is készíthetnek ebből a kiváló termékből, ha valami hideg édességet szeretnének fogyasztani.

Akiket érdekelnek a részletek, a termékleírásban megtalálhatják a pontos összetevőket is. Fel van tüntetve a gyümölcsvelő energia és kalória tartalma, és a benne található zsír, természetes cukor, rost, fehérje és a só mennyisége is.

A termék rendelése nagyon egyszerű volt még nekem is, pedig még csak most ismerkedtem az internettel.

A megrendelt áruk két módon is eljuthatnak a vevőkhöz: házhozszállítással és átvevőhelyeken keresztül is. Úgy voltam vele, hogy a házhozszállítás lesz a legkényelmesebb a számomra, így ezt a lehetőséget választottam. A szállítási díj 1290 forintba került, de ha nagyobb összegben rendeltem volna, akkor ezt elengedik nekem.

gyümölcslevek

A csomagom időben és rendben megérkezett, aminek az átvétele után készpénzben fizettem a futárnak. Persze nem csak az utánvételes megoldás az egyetlen, mert ha szeretnénk előre is fizethetünk a bankkártyánkkal.

A gyümölcslevek tekintetében ennél jobb helyet nem is nagyon találhatnánk a vásárláshoz. Nyugodtan tegyünk vele egy próbát.